Doktum | Valmennus
15966
page,page-id-15966,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Valmennus

Coaching, sparraus
Sitkeä selviytyy, menestyjä käyttää valmentajaa!

 

Valmentaminen on nimensä mukaisesti oppimisen ohjaamista: tukemista, tavoitteiden etsimistä, innon luomista, kasvuvoiman löytämistä! Coaching eli sparraus eri muodoissaan on nyky-yritysten toimintakulttuuria.

 

Coacheina eli valmentajina autamme yksilöä, ryhmää tai koko työyhteisöä kehittymään. Tavoitteenamme on löytää ja hyödyntää asiakkaan nykyiset ja käyttämättömätkin voimavarat. Sen jälkeen voidaan ryhtyä yhdessä matkaamaan kohti tavoitteita.

 

Usein valmennettavamme jopa ylittävät omat tavoitteensa ja auttavat näin koko organisaatiota menestymään.  Valmennus  todella vaikuttaa, kun siihen sitoutuu! Yleensä mm. yhteistyö voimistuu, työtyytyväisyys kasvaa, itsetuntemus lisääntyy, viestintä tehostuu, myynti nousee ja erilaiset ristiriitatilanteet vähenevät.

 

Näistä taas voi seurata se, että organisaation tuottavuus, laatu ja tulos kasvavat. Myös asiakastyytyväisyys paranee, työntekijöiden sitoutuminen työhön vahvistuu ja sairauslomapäivät vähenevät.

Yhteiskuva 4

Ota rohkeasti yhteyttä, kun haluat tukea kokonaisvaltaista työhyvinvointia ja ammattilaisena kehittymistä!
Valmennus voi ylittää odotuksesi!