Doktum | Kriisityönohjaus
15964
page,page-id-15964,page-child,parent-pageid-15907,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Kriisityönohjaus

Olavi Toivakka

 

Tukea vaikeiden asioiden äärellä.

 

Kriisityönohjaus tukee yksilöä tai ryhmää kriisin kohtaamisessa ja läpityöskentelyssä. Pyrkimyksenä on palauttaa ohjattavien edellytykset perustyön toteuttamiselle vähintään kriisiä edeltäneelle tasolle.

 

Työssä kohdattava kriisit tai äkilliset kuormittavat tekijät, kuten väkivalta, työilmapiirin kärjistyneet ongelmat, henkilöiden väliset konfliktit sekä erilaiset menetykset ja traumojen kohtaaminen vähentävät käsittelemättöminä työn tehokkuutta. Ne selkeästi myös heikentävät työssä jaksamista ja hyvinvointia.

 

Kriisityönohjaus tarjoaa mahdollisuuden sekä käsitellä omia tunteita, ajatuksia ja kokemuksia kyseistä tapahtumasta että saada lisää tietämystä tulevien haasteiden kohtaamiseen.

 

Kriisityönohjaus on melko lyhytkestoista. Tapaamme 1-8 kertaa melko tiheällä aikataululla, yleensä kerran kaksi viikossa – tai useamminkin – tarpeen mukaan. Tapaamiset kestävät yleensä 90 minuuttia.