Case-työskentelyyn: mm. asiakastilanteiden käsitteleminen ja purkaminen…
Johtamiseen: mm. johtamisen erityishaasteet, johtajan ominaisuudet, vuorovaikutus, viestintä, visiot ja strategiatyö, johtoryhmiin ja työyhteisöön liittyvät kysymykset, kehityskeskustelut, esimiehenä kasvaminen…
Yhteistyöhön: mm. vuorovaikutus, ilmapiiri, palautteen antaminen, luottamus, ryhmäytyminen, itsetuntemus, työssä jaksaminen, tunteet, ryhmäilmiöt; kateus, työpaikkakiusaaminen, syntipukki-ilmiö, juoruilu, klikkiytyminen…
Muutoksiin: mm. organisaatio- ja henkilöstömuutokset, johtaminen muutostilanteessa, nykytilan kirkastaminen, toimenkuvan, työroolin ja perustehtävän selkiyttäminen …
Kriiseihin ja konflikteihin: mm. konfliktit ja riitaisat henkilösuhteet, aggressiivisten asiakkaiden kohtaaminen, väkivallan uhka, äkilliset menetykset, organisaatiomuutokset…
Onko sinulla työssäsi:
Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, on työnohjauksesta varmasti apua. Ohjauksen ytimenä on työn kehittäminen ja ammattitaidon syventäminen. Työnohjausprosessissa tarkastellaan työtä, ryhmää, yhteisöä, koko organisaatiota ja yksilöä työn näkökulmasta. Tarkasteluun vievät ohjattavien ajatukset, kokemukset, kysymykset, tunteet ja oivallukset. Asioita voidaan myös tarkastella toiminnallisin ja luovin menetelmin.
Henkilöstö on organisaation tärkein voimavara. Sen hyvinvoinnista huolehtimalla luodaan pohja tavoitteelliselle ja tulokselliselle toiminnalle. Sellainen organisaatio, jossa pidetään työntekijöistä huolta, on myös tavoiteltu työpaikka. Heikentynyt työkyky ja poissaolot vaikuttavat tuottavuuteen, laatuun, asiakastyytyväisyyteen, imagoon ja jopa rekrytointiin.
Työnohjauksemme on luottamuksellista. Noudatamme Suomen Työnohjaajat ry:n eettisiä periaatteita.
Säännöllinen työnohjaus on säästämistä. 10 sairaslomapäivän hinnalla saa noin vuoden työnohjauksen ryhmälle ja puolentoista vuoden yksilölle!