Doktum | Virkistys- ja tyhypäivät
16025
page,page-id-16025,page-child,parent-pageid-16017,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Virkistys- ja tyhypäivät

Antti Mikkola, Olavi Toivakka, Sari Toivakka

 

Asiaa, iloa ja elämyksiä!

 

Kaipaatteko mukavaa yhdessäoloa? Haluaisitteko nauttia olostanne kaikin aistein kokemalla ja tekemällä yhdessä? Miltä kuulostaisi virkistävä päivä tai lyhyempi rupiama yhdessä?

 

Meiltä saat ohjelmaa ja koulutusta tyhy- ja virkistyspäiviin. Alle 20 hengen ryhmille voimme tarjota myös mieleenpainuvan eteläpohjalaismiljöön Aapelin tuvalla Kauhajoen ja Kurikan rajalla.

 

Ideanamme on tarjota asiaailoa ja elämyksiä. Sosiaalinen osallistuminen ja yhdessä tekeminen tutkitusti parantavat yhteisöllisyyttä ja edistävät terveyttä monin tavoin.

 

Kokonainen päivä tai muutaman tunnin kokonaisuus voi sisältää koulutuksen ja työpajan vaikkapa eri-ikäisistä työyhteisössä, vuorovaikutuksesta, tunteista, temperamentista tai muusta juuri teille sopivasta aiheesta.

 

Asian lisäksi virkistykseen kuuluu tietysti mukavaa yhdessäoloa ja tekemistä: kulttuuria, taidetta ja liikuntaa. Voidaan rentoutua, taiteilla, seikkailla, stailata, improvisoida näyttelijän kanssa, opetella golfin alkeita tai harrastaa muuta mukavaa hyvää oloa tuottavaa.

 

Jotta päiväsi olisi mahdollisimman onnistunut, meillä on myös eri alojen ammattilaisia yhteistyökumppaneina.

Ota yhteyttä, kun järjestät virkistys- ja tykypäiviä!
Meillä on paljon kokemusta hauskoista ja toimivista päivistä!