Doktum | Rekrytuki
16036
page,page-id-16036,page-child,parent-pageid-16017,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Rekrytuki

Sari Toivakka

 

Tee parempia päätöksiä asiantuntijan tukemana.

 

Autan työhaastattelussa sinua löytämään työtehtävään soveltuvimman henkilön. Tulen tueksesi suunnittelemiseen, toteuttamiseen ja jälkikäsittelyyn. Et välttämättä tarvitse kalliita persoonallisuustestejä hyvän valinnan tekemiseksi!

 

On osoitettu, että jopa 95% liioittelee osaamistaan työhaastattelussa saadakseen työpaikan. Henkilöstön vaihtuvuutta voidaan välttää hoitamalla työhaastattelu ammattitaitoisesti. Ottamalla asiantuntijan haastatteluun voit saada entistä paremmin valittua motivoituneimmat ja sopivimmat työntekijät.

 

Tarjoan asiantuntemustani haastatteluihin: Vertaan ehdokkaiden kykyjä, ominaisuuksia, persoonallisuutta, vuorovaikutustapaa sekä ajattelu- ja reagointitapoja tehtävän vaatimuksiin ja valintakriteereihin. Kyselen ja teetän pieniä toiminnallisia tehtäviä. Jokaisen haastateltavan jälkeen kerron näkemyksiäni myös suullisesti tuoreeltaan.

 

Otan näkemäni ja kokemani pohjalta myös kantaa soveltuvuuteen. Antamaani luottamuksellista arvioita voit käyttää osana rekrytointiprosessia. Sinun on helpompi tehdä päätös, kun saat toisenkin mielipiteen.

 

Rekrytointihaastattelutuki räätälöidään yksilöllisesti kulloisiinkin tarpeisiin.

Ota yhteyttä, kun kaipaat apua, tukea ja toista näkemystä työhaastatteluihin!