Doktum | Kiitos kuluneesta vuodesta!
498
single,single-post,postid-498,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Kiitos kuluneesta vuodesta!

19 Jou Kiitos kuluneesta vuodesta!

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme  vuodesta 2014. On ollut ilo tehdä töitä kanssanne! Olemme oppineet paljon uutta ja saaneet monenlaisia kokemuksia kanssanne.

Doktum on tänä vuonna lahjoittanut viime vuoden tapaan joulukorttirahat kummitytölleen Nakurun Lapset ry:hyn. Niiden turvin hän voi opiskella ja asua lastenkodissa taas yhden vuoden lisää.

Yhdistys tukee Keniassa Nakurun kaupungin huono-osaisimpia lapsia ja nuoria saamaan elämästä kiinni. Se edistää heidän mahdollisuuksiaan saada turvaa ja käydä koulua. Yhdistys myös vahvistaa sukulaisperheisiin sijoitettujen orpolasten huoltajien kykyä hoitaa heitä. Nakurun Lapset ry ylläpitää lastenkotia ja siellä toimivia oppilaitoksia sekä kouluttaa sen työntekijöitä, jotta he pystyvät tarjoamaan kodinomaiset olot sekä turvaa, tukea ja oppia pienille asukkailleen.

Suora kummitoiminta on mielestämme mielekäs ja konkreettinen tapa auttaa avun tarpeessa olevia.

www.nakurunlapset.fi

 

Toivotamme kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2015!

Olavi, Sari ja Antti