Doktum | Coach sytyttää kehittymään!
444
single,single-post,postid-444,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Coach sytyttää kehittymään!

12 Maa Coach sytyttää kehittymään!

Työntekijälle coach voi olla merkittävä motivaation lisääjä ja yksilön kautta koko yhteisön kehittämisen edistäjä.

-Coaching on vaikuttavaa ja innostavaa: valmentaja on valmennettavansa luottohenkilö ja tuki. Hän tutustuu pitkähkön prosessin aikana asiakkaansa maailmaan ja persoonaan monipuolisesti, kertoo Doktumin esimies- ja avainhenkilöcoah Olavi Toivakka. Hän valmentaa parhaillaan monien eri alojen ammattilaisia sekä yrityksissä että julkisen hallinnon yhteisöissä.

-Coaching auttaa asiakasta fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan erilaisiin työtilanteisiin toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, oppimista ja kehitystä. Coaching kehittää myös itsearviointitaitoja, luettelee Toivakka.

-Coachinghan pyrkii siihen, että asiakas oivaltaa jotakin merkittävää työstään ja itsestään. Hän etsii ratkaisuja ja uusia näkökulmia käsiteltäviin asioihin coachin esittämien kysymysten ja tehtävien avulla, summaa jo lähes 15 vuotta valmentajana toiminut ja itse yritysmaailmassa yli 20 vuotta työskennellyt Olavi.

-Olavilta saa asiantuntevaa ja realistista valmennusta. Huomaa, että valmentaja on ammattilainen ja tuntee yritysten ongelmat kuin omat taskunsa, kertoo Erkki Pakka Kometos Oy:stä. Kometoksen toimitusjohtaja Raimo Niemen mielestä valmennus kirkastaa työntekijöiden vastuuta sekä tehostaa ja tarkentaa toimintaa.

Kometos Oy toimittaa erikoisolosuhteisiin tarkoitettuja sulatushuoneita, moduulirakenteisia elintarvikelaitoksia sekä autopesulinjoja valmiiksi asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Kokonaistoimitukset sisältävät kaiken tarvittavan tuotantolinjojen ja laitteistojen koekäytöstä aina valmistusprosessin koulutukseen ja käytön opastukseen asti.

Vuonna 1991 perustetun yrityksen pääkonttori sijaitsee Etelä-Pohjanmaan sydämessä Kauhajoella. Vahvan Suomen, Baltian ja Venäjän markkina-aseman ohella Kometos palvelee jälleenmyyjäverkostonsa kautta laajaa asiakaskuntaa Keski-Euroopassa. Vientiteollisuuden osuus Kometos Oy:n tuotannosta on 85–90%.

www.kometos.com