Doktum | Lasten elämän turvaamiseksi varoja Keniaan
428
single,single-post,postid-428,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Lasten elämän turvaamiseksi varoja Keniaan

07 Jou Lasten elämän turvaamiseksi varoja Keniaan

Tänä vuonna olemme tukeneet Nakurun lapset ry:n toimintaa joulutervehdysten sijaan. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalainen kansalaisjärjestö, joka etsii kummeja Keniassa Nakurun kaupungissa eläville lapsille, joilla ei ole vanhempia tai sukulaisia.

Sinäkin voit lahjoittaa itsellesi ja orpolapsille hyvän joulumielen. Moskiittoverkko suojelee malarialta 8 eurolla, 10 eurolla voit lahjoittaa lapselle paikallisista tuotteista kootun ruokapaketin ja 15 eurolla saat hankittua sopivia leikkikaluja koko lastenkodille.

Itä-Afrikan kuivuuden vuoksi Nakurussa ruuan hinnat nousevat huimaavaa vauhtia. Juuri nyt tarvitaan lahjoituksia Arap Moi -lastenkodille, jotta he pystyvät hankkimaan lapsille päivittäiset ruoka-annokset. 60 eurolla lahjoitat papusäkin koko lastenkodin asukkaille!

Doktum kiittää yhteistyökumppaneitaan ja asiakkaitaan vuodesta 2012. On ollut ilo tehdä yhteistyötä kanssanne!

Toivotamme hyvää joulumieltä ja uutta vuotta 2013!

Tutustuthan osoitteeseen www.nakurunlapset.fi.