Doktum | Suosittu Itsetunto kohdalleen! – toinen painos ilmestyy
416
single,single-post,postid-416,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Suosittu Itsetunto kohdalleen! – toinen painos ilmestyy

29 Lok Suosittu Itsetunto kohdalleen! – toinen painos ilmestyy

Doktumin kahden kouluttajan teos Itsetunto kohdalleen! (PS-kustannus, 2011) on suosittu. Siitä otetaan jo toinen painos.

– Tuntuu hienolta, että teoksemme on saanut paljon käyttäjiä ja hyvää palautetta, summaa toinen kirjoittaja Sari Toivakka.

Ei ole mikään ihme, että aihepiiri on nyt suosittu. Itsetunto – ja erityisesti sen puute – vaikuttaa mielenterveyteen, hyvinvointiin sekä vuorovaikutukseen.

– Hyvä itsetunto on kykyämme luottaa itseemme, pitää itsestämme ja arvostaa itseämme, pohtii toinen kirjoittaja Miina Maasola.

Itsetuntoon ja vuorovaikutukseen liittyviä taitoja voi opetella siinä missä mitä tahansa muitakin taitoja. Kirjan lukuisat harjoitukset antavat vinkkejä siihen, miten työstää itsetuntemusta ja vuorovaikutusta.

– Toivomme, että teoksemme kuluu yhä eri alojen ammattilaisten käsissä ja löytää uusia käyttäjiä. Siitä on iloa ja hyötyä paitsi oppimisen ja ohjaamisen ammattilaisille kouluissa myös työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittäjille: esimiehille, henkilöstöpäälliköille, työnohjaajille, erilaisille coacheille, mentoreille ja sparraajille.

– Olisi hienoa, jos että teoksen löytäisivät myös he, jotka haluavat kehittää itsetuntemustaan ja vuorovaikutustaitojaan aivan omaehtoisesti, ilman ohjausta.

Teos innostaa oman itsen tutkimiseen ja tiedostamiseen. Kuka minä oikein olen? Miten arvostan itseäni ja muita? Miten viestin ja olen vuorovaikutuksessa toisten kanssa?