Doktum | Tekniikka iskuun Sedun aikuiskoulutuksessa!
411
single,single-post,postid-411,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Tekniikka iskuun Sedun aikuiskoulutuksessa!

16 Syy Tekniikka iskuun Sedun aikuiskoulutuksessa!

Sedun aikuiskoulutuksen tekniikan yksikkö valmentautui 12.9. Ruuhikosken golfkentän maisemissa Doktumin henkilöstövalmentajien Sari ja Olavi Toivakan johdolla.

Valmennuspäivä oli osa käynnissä olevaa kyseisen Sedun yksikön ja Doktumin yhteistyössä suunnittelemaa ja toteuttamaa työhyvinvointi- ja kehittymisvalmennusta. Päivän teemana oli organisaation sisäinen viestintä ja tiedon kulku.

– Yhdessä tärkeiden asioiden äärelle pysähtyminen säännöllisin väliajoin auttaa yhteisöä kehitymään, pohtii valmentaja Olavi Toivakka. Valmennus mahdollistaa yhteisön tärkeiden asioiden esiin nostamisen. Se on foorumi, jossa avataan suuntia. Kehittyminen on kuitenkin kunkin yhteisön ja viime kädessä yksilöiden vastuulla.

Päivän keskusteluissa nousi esiin monia tärkeitä teemoja: palautteen antamisen kulttuuri, palaverikäytäntöjen säännöllisyys, sähköisen viestinnän haasteet sekä kasvokkaisviestinnän merktiys. Puhuttiin myös työkaverin huomioimisesta, tervehtimisestä ja oikean asenteen merkityksestä. Viestintäverkko kannattelee yhteisön näkymättömiä, mutta merkityksellisiä osa-alueita: arvoja, työhyvinvointia, viihtyvyyttä ja tyytyväisyyttä.

– Yhteistyö- ja vuovaikutustaidot sekä sisäisen viestinnän hyvä toimivuus ovat organisaation kivijalka, niiden varaan rakentuu minkä tahansa ryhmän toiminta, kiteyttää Sari Toivakka.