Doktum | Kometoksen henkilöstö virkistyi
406
single,single-post,postid-406,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Kometoksen henkilöstö virkistyi

03 Hei Kometoksen henkilöstö virkistyi

Kometos Oy:n henkilöstö virkistyi kesäkuun lopussa Toivakan Aapelin tuvalla Kauhajoella. Päivään kuului mm. Lyylin aamujumppa, kirkkovenesoutua Pitkämöllä, ongelmanratkaisutehtäviä, monenlaista ruumiinkultttuuria, rentouttavat päivälevot sekä tietysti maittavaa tarjoilua. Myös wanhan ajan arvoituksia ratkottiin sekä kuunneltiin tuvan tarinoita.

– Kahvakuulailu osoittautui yhdeksi päivän suosikeista, kertoo Doktumin yhteistyökumppani Samuli Mäenpää S-Hyvä Olosta. – Tämä porukka oli oikein mukava liikuteltava, motivaatio tekemiseen oli kohdallaan, kehuu vetäjä.

Kauhajoen Karhun järjestämä kirkkovenesoutu oli monille ensikertainen kokemus. Se oli konkreettinen osoitus siitä, että samassa veneessä ollaan ja yhteiseen tavoitteeseen pitäisi päästä.

– Päivän ohjelma oli rakennettu sellaiseksi, että sekä päälle että kropalle olisi monipuolista tekemistä, kertovat virkistyksen suunnittelijat ja vetäjät Doktumin Olavi ja Sari Toivakka.

– Tällainen rupiama lujittaa yhteishenkeä ja on näin tärkeä myös yrityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Virkistyspäivä tukee hyvin käynnissä olevaa Kometoksen ja Doktumin yhteistyössä suunnittelemaa ja toteuttamaa työhyvinvointi- ja kehittymisvalmennusta, summaa Olavi Toivakka.