Doktum | Yhteistyöllä hyvää oloa työyhteisöihin!
323
single,single-post,postid-323,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Yhteistyöllä hyvää oloa työyhteisöihin!

27 Tam Yhteistyöllä hyvää oloa työyhteisöihin!

TyöElämäKeskus Doktum ja S -Hyvä Olo (www.s-hyvaolo.fi) Seinäjoelta tarjoavat yhteistyössä hyvää oloa työyhteisöille.

– Teemme yhteistyötä ihmisten parhaaksi. Osaamisemme täydentävät juuri sopivasti toisiaan. Pystymme tarjoamaan monenlaisia sekä fyysiseen, psyykkiseen että sosiaaliseenkin hyvinvointiin tähtääviä palveluja asiakkaillemme yhdessä, kertoo Sari Toivakka Doktumista. – Tulemme myös yhdessä työpaikoille joko kouluttamaan, vetämään toiminnallisia pajoja eri aiheista tai keskusteluttamaan.

– Varsinkin tyky- ja virkistyspäivissä yhteistyömme tuottaa niihin osallistuvuille mukavia elämyksiä ja hyvää mieltä. Aapelin tuvan pihapiirissä (www.apuvakka.fi) ja sen lähistöllä on upeat mahdollisuudet liikkua monin tavoin ja viettää työporukalla mukavia hetkiä, pohtii Samuli Mäenpää, joka toimii S -Hyvä Olossa koordinaattorina.

Virkistyspäivä Aapelin tuvalla yhdistyy elämykselliseksi kokonaisuudeksi sekä talon historian että nykypäivän vuoropuheluna.  Päivän aikana koetaan vaikkapa Lyylin aamujumppaa, tutustutaan tarinoiden avulla entisajan elämään ja tehdään yhdessä työyhteisön toivomia asioita; mielen ja kehon parhaaksi.  Virkistyspäivän suunnittelussa ja toteuttamisessa ovat mukana myös Doktumin yhteistyökumppanit Pitopalvelu Minna-Maria sekä Drama queen.

– Meille ovat tervetulleita kaikenlaiset työ-, harrastus- ja yhdistysporukat ammattiin, sukupuoleen ja ikään katsomatta! Suunnitellaan yhdessä asiaa, iloa ja elämyksiä sisältävä rupiama tai kokonainen päivä, summaa Toivakka.