Doktum | Hengähdä hetki -hiljaisuuden retriitti joulukuussa
298
single,single-post,postid-298,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Hengähdä hetki -hiljaisuuden retriitti joulukuussa

26 Lok Hengähdä hetki -hiljaisuuden retriitti joulukuussa

Hengähdä hetki -hiljentymisen retriitti järjestetään joulukuun pimeyden katkaisijaksi Kurikan ja Kauhajoen rajalla sijaitsevalla Aapelin tuvalla.  Retriitissä on mahdollisuus pysähtyä oman sisimpänsä äärelle ja katkaista arki. Ideana on tutkia hiljaisuudessa omaa ääntä: ajatuksia, tunteita, haaveita ja elämän tavoitteita.

– Hiljentyminen antaa tilaa omille ajatuksille ja tunteille. Voi kaikessa rauhassa hiljentyä kuuntelemaan sydämen puhetta, kertoo toinen retriitin ohjaajista, työnohjaaja Kaija Heittola.

– Retriittimme on vetäytymistä pois arjen rutiineista ja kiireestä. Lisäksi vieraillamme on mahdollisuus nauttia museoviraston suojelukohteesta ja sen rauhasta, historiasta ja kauniista miljööstä, kertoo toinen vetäjä, työnohjaaja Sari Toivakka.

Retriitti sisältää täysihoidon sekä ohjattua toimintaa. Teemoina ovat mm. tietoisuustaidot, hiljaisuudesta nauttiminen, luontoreitti, mielikuvarentoutuminen sekä elämyksellinen, hidas ruokailu.

Retriitti soveltuu hyvin ihmissuhdetyötä tekeville sekä tietysti kenelle tanahsa itsensä kehittämisestä ja tuntemisesta kiinnostuneille. Retriittiin otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 20 henkeä. Retriitti kestää lauantain 10.12. klo 9-18. Lisäksi on mahdollisuus jäädä rauhoittumaan sunnuntaihin ja yöpyä jykevien hirsien suojassa 1-3 hengen huoneissa.

Retriittiin voi ilmoittautua kohdassa www.doktum.fi/ota-yhteytta.

Voit lukea lisää ja tulostaa esitteen Retriittiesite PDF.